4 jaar praktijk!

Wat een feest: mijn praktijk bestaat alweer 4 jaar! Wat zijn deze jaren voorbij gevolgen. En wat heb ik veel geleerd in deze periode.

Terugkijkend op deze jaren ben ik zo dankbaar. Dankbaar voor de mogelijkheden die ik kreeg – en nog steeds krijg – van Mark en Leneke. Dankbaar voor samenwerking met Sportschool van der Velde en Marijn Evers. Het geeft me een warm gevoel als ik zie hoe alles zijn weg vindt. Juist als je blijft volhouden. Want ja, volhouden is hetgeen wat soms lastig is. Eerlijk gezegd heb ik weleens gedacht: “Moet ik ermee doorgaan?” en “Ik wil nog zoveel meer!!”

Nog steeds wil ik meer, namelijk mezelf blijven ontwikkelen en meer mensen helpen. Ik word enthousiast als ik iemand kan helpen bouwen aan een gezond en vitaal leven. Een leven met veel liefde voor je lijf. Het voelt als een zegen als iemand hulp vraagt aan mij en zijn/haar kwetsbaarheid durft te tonen. Gelukkig kan ik na 4 jaar praktijkervaring ook meer bieden. Mijn werkwijze is doorontwikkeld en ik kijk veel breder dan alleen naar voeding.

Het is fijn om in een nieuw gebouw te werken, met meer ruimte en vrijheid. Ik ben trots op de mensen die ons vinden en waar we samen mee aan de slag gaan. Samen bouwen aan een gezond en vitaal leven. Fijnheid!

Wil jij aan de slag met je lijf? Je leefstijl aanpakken? Vind je het lastig om iets vol te houden en door te zetten? Dan kan ik je helpen. Bel of mail me gerust voor een kennismaking. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden in jouw situatie.

P.s. Als je je inschrijft bij Sportschool van der Velde krijg je in december én januari sowieso een gratis check-up. Dit kan een mooie start zijn om met veel liefde aan je lijf te gaan werken. Yes!

Gezonde groet,

Marian