VOOR WIE

Voeding is persoonlijk. Elk persoon heeft andere behoeftes die afhankelijk zijn van leefstijl, leeftijd, medische omstandigheden en persoonlijke situatie. Dagelijks maken wij meer dan 200 keuzes wat voeding betreft; dit gebeurt bewust, maar veelal ook onbewust. Het zijn juist de onbewuste keuzes die aandacht verdienen!

Ook de maatschappij waarin wij leven, is in de greep van voeding; in de media is voeding een veelbesproken onderwerp, om ons heen staan voedingsgoeroes op en betreden voedingshypes het podium. Daarbij spelen afslankproducten in op het ideaalplaatje en weet ondertussen de buurvrouw wat de beste voeding is voor jouw kind. Door deze overdosis aan informatie weten mensen niet meer wat goed is voor eenieder persoonlijk.

Diëtist en leefstijlcoach Marian Hooijer weet dit wel. Hier kan je terecht met al je vragen omtrent voeding, gezondheid en leefstijl. Marian is kwaliteitsgeregistreerd en geeft praktische adviezen betreft voeding en leefstijl. Ze kijkt naar wat haalbaar is en werkt niet met crashdiëten. Ze is een persoonijke coach als het gaat om leefstijlverandering en gewoontes doorbreken. In de praktijk helpt ze mensen met onder andere overgewicht en obesitas, ondergewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Maar ook sporters in de verschillende sportsectoren (topsport, sportverenigingen en fitnesscentra) kunnen bij Marian terecht.

Wil je een persoonlijk voedingsadvies? Vul hier jouw gegevens in, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

50,2 %

van de Nederlanders is te zwaar (BMI >25) *

31,4 %

van de Nederlanders heeft een verhoogde bloeddruk *

23,2 %

van de Nederlanders heeft een te hoog cholesterolgehalte *

42 %

van de Nederlanders gebruikt onnodige supplementen *

*Op basis van de meest recente gegevens van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu