Wil jij beter presteren in jouw sport?
Vraag de diëtist voor persoonlijk
advies.

Dieet en sport

Jouw eet- en drinkkeuzes hebben invloed op de sportprestatie die je levert. Als sporter wil je je fit voelen, voldoende energie hebben tijdens het sporten, snel herstellen na het sporten en een gunstig gewicht hebben. Je wilt presteren en blijven doorgroeien naar een hoger niveau.

Ook als je niet op een hoog niveau sport, is het van belang om rekening te houden met je dagelijkse eet- en drinkkeuzes. Deze keuzes bepalen beïnvloeden echt je prestaties!

Genoeg redenen om je voeding serieus te nemen.

In de praktijk kan je terecht voor alle vragen rondom voeding, sport en praktische invulling. In samenwerking met Sportschool van der Velde in Veenendaal bieden wij jou de mogelijkheid om een manier van bewegen te zoeken die bij je past. Bij Sportschool van der Velde kan je op verschillenden manieren in beweging zijn: fitness, yoga, pilates, zumba, spinning, bootcamp… Kom meedoen en ervaar het zelf.

Wil je meer verdieping, persoonlijke begeleiding of in een kleine groep trainen? Vind je sporten niet leuk? Dan pas je goed bij Stage02. De coaches helpen jou om gezonder en fitter te worden. Ze kijken verder dan alleen bewegen. En je kunt aan je hele leefstijl werken.