Sport en voeding gaat hand in hand.
Kijk naar de mogelijkheden in uw voeding om
uw doel te kunnen bereiken.

Dieet en sport

Jouw eet- en drinkkeuzes hebben invloed op de sportprestatie die je levert. Als sporter wil je je fit voelen, voldoende energie hebben tijdens het sporten, snel herstellen na het sporten en een gunstig gewicht hebben. Je wilt presteren en blijven doorgroeien naar een hoger niveau. Genoeg redenen om voeding serieus te nemen.

Elke sporter heeft andere behoeftes, immers een bodybuilder heeft andere behoeftes dan een voetballer. Ook als je niet op een hoog niveau sport, is het van belang om rekening te houden met de eet- en drinkkeuzes rondom het sporten. Vraag de diëtist om een persoonlijk advies rondom jouw sport.

In de praktijk kan je terecht voor alle vragen rondom voeding en sport, en de begeleiding daarbij. In samenwerking met Sportschool van der Velde in Veenendaal bieden wij jou de mogelijkheid om een manier van bewegen te zoeken, die bij je past. Bij Sportschool van der Velde kan je op verschillenden manieren in beweging zijn; fitness, yoga, pilates, zumba, spinning, bootcamp, etc. De lessen worden in groepsvorm aangeboden, of je gaat individueel aan de slag.

Wil je meer verdieping, persoonlijke begeleiding of in een kleine groep trainen? Dat kan! Wij werken namelijk ook samen met Stage02. Stage02 helpt jou om gezonder en fitter te worden. Hier wordt op een laagdrempelige manier bewegen gestimuleerd en de trainers helpen jou bewegen vol te houden. Binnen Stage02 bieden wij ook gezamelijk cursussen en programma’s aan, zodat je op allerlei manieren aan jouw leefstijl kunt werken. Stage02 is meer dan personal training…