Vernieuwd Shape Programma: START Vitaal

Na twee succesvolle Shape-jaren hebben we het Shape programma in 2017 in een nieuw jasje gestoken, met de modules Start Vitaal en Vitaal Pro. Vanaf dinsdag 17 januari gaan we met een nieuwe groep aan de slag om goede voornemens om te zetten in concrete actie. Het hoe en waarom van dit programma lees je hier.

Waarom een Shape programma?

De wereld waar je in leeft is razendsnel, met ontzettend veel keuzemogelijkheden en te weinig tijd. Door de constante feedback van je tekortkomingen (in reclames, op social media, via goedbedoelde adviezen van familie) kun je een gevoel van onrust en onvrede ervaren. Het idee dat je nu niet goed genoeg bent.

Wij gunnen je meer energie, fitheid en plezier. Daarom hebben een een leefstijl-plus-programma ontwikkeld:

  • Zonder schuldgevoel over eten
  • Zonder calorie-stress en slapeloze nachten
  • Zonder het afbeulen van je lichaam
  • Met je lichaam voeden in plaats van vullen
  • Met inspannende én ontspannende beweging
  • Met jezelf belonen omdat je het waard bent

Hoe ziet het Shape programma er nu uit?

Het programma bestaat uit twee losse modules. Je kan ze beiden volgen, of één van de twee. Beide modules bestaan uit 8 weken. Tijdens die weken ga je meer bewegen in een gezellige, eigen sportgroep. Daarnaast krijg je persoonlijke voedingscoaching en ga je aan de slag met diverse leefstijlopdrachten.

START VITAAL
Deze eerste module is gericht op mensen die het diëten zat zijn, weinig energie hebben en al een tijd niet hebben gesport. Het programma geeft je de ruimte om op jouw manier een mooie verandering in je leven te maken.  Een ideaal opstartprogramma dus.

VITAAL PRO
De tweede module is gericht op mensen die al fitter zijn (of die START VITAAL gevolgd hebben), maar graag een volgende stap willen zetten. Hoewel ‘je leven veranderen’ soms al een uitdaging is, is het volhouden van je nieuwe leefstijl soms nog lastiger. In deze module verdiepen we ons in de duurzaamheid van jouw verandering.

Krijg je hier energie van?

Dan is dit programma voor jou een mooie kans. Klik hier voor de volgende stap.