Recensies

Marian is betrokken en duidelijk. Ze neemt ruim de tijd en luistert goed. Dit is precies de begeleiding die ik nodig had. Ik wilde graag afvallen en een gewicht bereiken tussen de 80 – 85 kilo. Dit is gelukt en ik weet hoe ik vol moet houden! Het enige nadeel is de vervelende trap in het gebouw. Met mijn COPD is dit bijna niet te doen. Gelukkig kan ze ook bij mij thuis komen.

Joop van Rossum (69 jaar)

Ik wilde weten hoe ik koemelkvrij kon eten, naast het geven van borstvoeding. Met wat kleine aanpassingen kan ik volwaardige blijven eten en daarmee mijn zoontje voorzien van complete borstvoeding. Ik ben helemaal tevreden over de begeleiding! Marian heeft me goed geholpen.

Anouschka

Ik ben helemaal tevreden met het resultaat! Ik wilde afvallen, fitter worden en meer overzicht in gezond eten. Ik ben goed ondersteund door Marian. Leuke, spontane slimme vrouw. Weet veel en kan je goed motiveren.

Leanne

Marian is een goede coach, ze kan je veel dingen leren. Ze stelt je ook direct op je gemak en is vriendelijk!

Marion

Marian heeft met ons meegedacht over hoe je als puber topsport combineert met gezonde voeding. Onze dochter van 14 werd geadviseerd door haar trainers om op zoek te gaan naar een sportdietist. Voor kinderen onder de 18 vallen een aantal bezoeken aan de diëtist in het basispakket. Dat was een handige tip. Wij kwamen op het spoor van Marian en hebben met haar een aantal afspraken gehad. Wij hebben met elkaar gekeken naar wat je nodig hebt aan voedingsstoffen, waar zit dat in en wanneer eet je. Met deze tips zijn wij onderweg gegaan en konden wij goed uit de voeten. We stoppen nu wel met het advies traject bij Marian, maar dat is omdat de sportbond nu een eigen diëtiste heeft ingeschakeld.

Anoniem

Door de inzichten die Marian mij heeft gegeven ben ik anders tegen voeding gaan aankijken. Genieten mag en gaat zelfs heel goed samen met een gezond leven. Voor een groot deel is afvallen een kwestie van een goede mindset en Marian weet op een goede manier door te vragen en zo de juiste snaar te raken en zelfinzicht te geven. Daardoor heb je het gevoel dat je het echt samen doet. Ofwel: met inzichten rijker en kilo’s armer kan ik Marian van harte aanraden als diëtist!

Anne Dekker

Deze dietiste is een vriendelijk en meedenkende jongedame die goed weet waar ze het over heeft. Ze denkt mee in jouw thuis situatie en past daar het dieet op aan. Ze weet je goed te motiveren door haar eigen enthausiastme. Ik ben 10 kilo kwijt, ben er erg blij mee want zonder haar had ik het niet gered. Als iemand mij vraagt: “weet je een goede dietiste?”, dan raad ik haar zeker aan!

Ceel Roseboom

“Afvallen is een uitdaging. Afvallen met een voedselallergie is een nog grotere uitdaging. Marian heeft bewezen ook hier de kennis voor in huis te hebben. Ik heb haar ervaren als positief en betrokken. “

JVM
Afslanker

“Maandag 9 februari 2015 heb ik eindelijk de juiste stap gezet en ben ik begonnen bij Bilancia. Ik merk aan mezelf dat dit de eerste keer is dat ik het gevoel heb dat het eindelijk gaat lukken en blijft lukken.

Marian geeft goede adviezen en samen kijken we wat het betste bij mij past. Dat is voor iedereen anders. Marian helpt je echt op een goede weg te komen en ze raadt het wegen thuis af. Dit heb ik altijd wel thuis gedaan, maar doe ik nu niet meer. Nu is de obsessie weg en sport ik ook een aantal keren in de week bij Sportschool Van der Velde. Het gaat eigenlijk een beetje vanzelf en als je je aan je voedings- en beweegpatroon houdt merk je dat je energie weer terug komt. Ik ben niet meer moe en ik mijn kleding gaat eindelijk weer normaal zitten! Nu ga ik zelfs eens bij ander kledingzaken naar binnen, waar ik voorheen met een grote boog omheen liep.

Ik raad het iedereen aan om bij Marian voedingsadviezen te vragen. Het voelt goed dat ik samen met haar eindelijk een energieker en slanker leven tegemoet ga. De afgelopen 7 weken ben ik al 6,8 kg kwijt en volgende week kom ik weer terug. Het wegen is altijd weer spannend maar ik weet nu al weer dat ik afgevallen ben en daar gaan we voor! Ik ben er nog lang niet, maar ik weet wel dat ik er in mijn zomervakantie er heel anders uitzie!”

Tamara Rosenboom (48 jaar)
Afslanker

“Ik heb Marian Hooijer leren kennen als een positieve, super betrouwbare en warme persoonlijkheid. Deze persoonskenmerken wil ik graag zien bij een specialist die eraan moet bijdragen dat ik een gezonde leefstijl hanteer.”

Fons van den Brande
Directeur Sportpartners

“Marian heeft in het kader voor voedingsadviezen voor de KNVvL mij geholpen om mijn voedings/energiewensen m.b.t. het deltavliegen vorm te geven.
Vanwege de langdurige concentratie (+/-5 uur) en de fysieke inspanning van voornamelijk het bovenlichaam en de lengte van een competitie (vaak een week) is voeding een belangrijk onderdeel om goed te blijven presteren.

Na het voedingsadvies van Marian gevolgd te hebben merkte ik een verbetering in mijn lichaam, waardoor ik nu een competitie makkelijker kan volhouden. Mijn lichaam herstelde makkelijker en tijdens vliegen van taken wist ik makkelijker mijn concentratie vast te houden om zodoende de juiste beslissingen te blijven nemen.”

Sander van Schaik
Deltavlieger